dilluns, 6 de juny de 2011

EL PRIMER TUIT


[cat.]
Encara no fa un any que estic a Twitter i he fet 700 tuits. No sé si això és molt o poc però la veritat és que fa uns mesos que estic molt més activa i recordo que al principi no va ser fàcil.

Sabeu quin va ser el meu primer tuit? Doncs va ser LOST,... sí, jo també m'he quedat una mica parada. La veritat és que no recordo exactament perquè vaig tuitejar això,... potser perquè em sentia així anímicament, potser perquè acabava de veure algun dels capítols de la famosa sèrie de televisió. Pot ser que Twitter, al principi, em semblés del tot incomprensible i no entengués el perquè de tot plegat. Amb My First Tweet trobareu el vostre primer tuit, si és que encara sou novells en això, ja que l'eina no funciona amb els qui sembla que no fan res més que tuitejar o que porten molt més temps fent servir aquest canal. 

També hi ha MyTweet16, que permet visualitzar els primers 16 tuits teòricament de qui vulguis. El problema és que només arriba fins els 3200 tuits, cosa que fa no funcioni amb la majoria d'usuaris més veterans. 

Porto dies buscant l'eina que em permeti trobar el primer tuit de certes persones, personatges i personalitats. Existeixen infinitat de blocs on es mostren fórmules que, al menys a mi, no m'han donat resultat. Em quedo dons amb les ganes de saber el primer tuit de molts, així que si coneixeu alguna eina que funcioni amb tothom si us plau compartiu-la.

[cast.]
Todavía no llevo un año en Twitter y tengo 700 tuits. No sé si esto es mucho o poco, la verdad es que hace unos meses que estoy mucho más activa, pero sí recuerdo que al principio no fue fácil, aunque ahora tengo que reconocer mi amor incondicional hacia la red.

¿Sabéis cuál fue mi primer tuit? Pues fue LOST,... sí sí, yo también me he quedado un poco extrañada. La verdad es que no recuerdo porqué tuiteé eso... quizás me sentía así anímicamente o quizás acababa de ver alguno de los capítulos de la archiconocida serie. Puede también que Twitter, al principio, me pareciera un incomprensible delirio y no entendiera el porqué y el cómo de mi nuevo descubrimiento. Con My First Tweet encontraréis vuestro primer tuit sólo si sois todavía "novatos" en esto, porque la herramienta no funciona con los que parece que no hacen otra cosa que tuitear o que llevan mucho más tiempo que el resto de los mortales en este canal. También he encontrado MyTweet16, que permite visualizar los primeros 16 tuits teóricamente de quien quieras. El problema es que sólo rastrea hasta los 3.200 tuits, por lo que tampoco sirve con los tuiteros más veteranos.


Llevo días buscando una herramienta que me permita encontrar el primer tuit de ciertas personas, personajes y personalidades. Existen infinidad de blogs en los que se muestran fórmulas que, al menos a mi, no me han dado resultado. Me quedo pues con las ganas de saber el primer tuit de muchos, así que si conocéis alguna herramienta que funcione con todo el mundo por favor compartidla.